Kontorshotell Varberg

I Varberg hittar vi flera attraktiva kontorslokaler: Ventilo, Norcross som är två centralt belägna hotell för kontorsmänniskor

Kontorshotell att välja på i Varberg

Ventilo

Tagline: Varbergs nyaste kontorshotell
Birger Svenssons väg 34 B
432 40 Varberg
http://ventilohuset.se/
070-32 78 903
Ventilo

NorCross Kontorshotell

Tagline: Nära till precis allt
Norrgatan 16
432 41 Varberg
http://www.norcross.se/
070-32 78 903
NorCross Kontorshotell

IT-boom satte fart på kontorsmarknaden

Under de sista åren av IT-boomen när hypen var som störst kröp vakansgraden ner under två procent i de centrala delarna av Stockholm. Nu har vi ett liknande läge i huvudstaden där inte minst IT och den digitala transformationen är en del i kontorskonkurrensen. Fastighetsnytt träffade Henrik Eriksson som varit med i uthyrningssvängen i över 20 år.

https://fastighetsnytt.se/2018/10/it-boomen-satte-fart-pa-kontorsmarknaden/?utm_campaign=unspecified&utm_content=unspecified&utm_medium=email&utm_source=apsis-anp-3

Klövern lägger miljardbud på Agora

Klövern lägger ett bud på A Group of Retail Assets med en premie om hela 60 procent på stamaktierna. Totalt värderas Agora till 1 miljard kronor.

I ett pressmeddelande skriver Klövern att Agora skiftat om sin uthyrningsverksamhet bort från detaljhandel som en följd av den ökande konkurrensen från e-handeln. Man har istället börjat fokusera mer på kontor, utbildning, service, dagligvaror och restaurang.

https://fastighetsnytt.se/2018/10/klovern-lagger-jattebud-pa-agora/

Novi hyr ut i Stockholm

Novi Real Estate hyr ut en kontorslokal i fastigheten Brädstapeln 13 på Kungsholmen i Stockholm. Workaround är hyresgästen som kommer bedriva kontorshotell i fastigheten.

https://fastighetsnytt.se/2018/06/novi-hyr-ut-i-stockholm/

Näringsliv i Varberg

Varberg är en entreprenörsintensiv stad på västkusten beläget mellan Göteborg och Halmstad. Varberg har färjeförbindelse med Grenå i Danmark och är ett välkänt kustorts resmål. Kommunen stöttar näringslivet aktivt här. Klassiska Varbergs företag som Monark och Ringhals är på väg bort så det nya skall in.

Positiv trend i företagsklimatet på hela västkusten

Kallbadhuset

Varmbadhuset


Sveriges mest restaurangtätaste stad.