Niam Fastigheter

Niam är en av Nordens största privata fastighetsägare. Vårt huvudsakliga verksamhetsområde är att förvalta fastighetsfonder med fastighetsinvesteringar inom alla sektorer. Vi är aktiva i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Polen. Under sent 90-tal och tidigt 00-tal samarbetade vi med ledande finansiella institutioner som Goldman Sachs, GE Capital och Morgan Stanley då de eftersökte lokal närvaro i Norden och Niam blev en självklar partner. Strax därefter, med start år 2000, lanserade vi våra tre första fonder med särskilt fokus på den svenska fastighetsmarknaden.

För närvarande förvaltar Niam fem fastighetsfonder. Niam Nordic V (vintage 2011), Niam Nordic VI (vintage 2015) och Niam Nordic VII (vintage 2018) alla tre följer en opportunistisk investeringsstrategi medan Niam Nordic Core-Plus I (vintage 2012) och Niam Nordic Core-Plus II (vintage 2016) följer en Core-Plus strategi.

Niam är en fondförvaltare som specialiserat sig på fastigheter och är därmed ett fastighetsbolag med ägarplaceringar i många andra svenska fastighetsbolag. Detta innebär att de är delägare i många kontorshotell runt om i landet men på miniritetsägarbasis.

Niam Fastigheter

Tagline:
 
https://niam.se
+46 8 51 75 85 00